Ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van gasten van Ami Catering Drachten. De ervaringen geven een goed beeld van Ami Catering Drachten. Heeft u ook ervaring met Ami Catering Drachten? En wilt u deze delen? Stuur dan uw ervaring in.

Jan Bos
Jan Bos
2023-01-25
Onze lunch werd verzorgd door AMI Catering en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de maaltijden en de service. De gerechten waren smaakvol en vers, en er was voldoende keuze voor iedereen. Er werd rekening gehouden met vegetariërs. Geschikt voor particulier en zakelijk. We zouden dit cateringbedrijf zeker aanbevelen en zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun diensten.
Henk Lap
Henk Lap
2023-01-22
De hartelijke en vriendelijke ontvangst bij het intakegesprek zorgde ervoor dat we direct kozen voor AMI. De communicatie tussentijds was ook zeer goed. Het eten was heerlijk en er was ruim genoeg voor iedereen. Aan alles was gedacht: tafels, tafelkleden, stekkerbakjes etc. We hoefden zelf niks te doen. Heel erg bedankt!
Ilona Tresfon
Ilona Tresfon
2022-01-25
Irna is erg aardig en het eten is super!
Bert Meijer
Bert Meijer
2021-03-02
Voor een bijzonder Indonesisch buffet kunnen we Ami catering aanbevelen, …. en wat ook van belang is: erg, erg, lekker !
Marloes Bloemhof
Marloes Bloemhof
2017-02-05
Alles vers en er werd rekening gehouden met de allergieën. Echt heerlijk gegeten!
jos Zelf
jos Zelf
2016-07-12
Vorig jaar hebben ze voor mij een catering verzorgd voor 25 personen Alles was goed verzorgd tot en met borden en bestek Het was perfect en zelfs de afwas namen ze mee Een Indonesische vriendin van ons gaf hun het “”cijfer “” 8.5 Ook dit jaar gaan we weer met ze in zee en we verheugen ons er al weer op Jos Notermans
Sita

Vanavond hadden we een uitgebreide Indonesische maaltijd voor mijn bijna oud collega’s verzorgd door Ami! Wat een succes! De gerechten waren hartstikke lekker en het was super goed verzorgd!

An

Nadat we al eerder bij vrienden kennis hadden gemaakt met het eten van Irna, durfden we het aan haar te vragen voor een catering voor 100 mensen, vnl afkomstig uit indonesie. Het was een groot succes, de catering zag er keurig en verzorgd uit maar vooral… het eten smaakte heerlijk en authentiek. (eigen gemaakte sambal was lekker!!) De samenwerking met Irna en haar man was heel prettig en gemoedelijk, we konden alles met hen overleggen. Dank jullie wel en we komen zeker weer bij jullie terug!

Ingrid de Groot

Je kunt gerust alles uit handen geven aan AMI catering. Vanaf het eerste moment dat ik Irna belde was dat voelbaar. Een feestje voor 40 mensen met Indisch eten. Het was echt heer-lijk. Irna werkt met persoonlijke aandacht, is heel ervaren en professioneel. Had een mooi uitgebalanceerd menu. We zouden het zo weer doen. En wensen AMI veel succes!

Bob & Ilse

na een vriendelijk telefonisch contact hebben wij met vrienden en familie genoten van de heerlijke gerechten van irna. De gerechten werden optijd thuis bezorgd en op warmhoudplaten uitgestald,Nadat wij heerlijk hebben genoten werden na het eten de spullen weer netjes opgehaald.Dit was een perfect avondje indonesche beleving en zeker voor herhaling vatbaar.Irna bedankt! groeten Bob & Ilse

Mandy

Laatst stonden wij met Titanic in Drachten. De catering werd verzorgd door AMI Catering en dat was super!
Het eten was heerlijk, de verzorging was top, kortom voor herhaling vatbaar!

Elly

We hebben met kerst een buffet thuis gehad. Perfect geregeld door Irna en haar man. Alles was tip top!